WebBook tuotteet

WebBook -tuotteet on kehitetty ratkaisuksi ammattikäyttöön organisaatioihin, joissa mobiili työskentely on tarpeen ja joissa perinteiset kannettavat ovat hankalasti vakioitavissa ja ylläpidettävissä.

Perusominaisuuksina ovat kosketusnäyttö, sekä kunnollinen näppäimistö, jonka avulla kirjoitus sujuu tehokkaasti. WebBook -mobiilitietokoneet käynnistyvät nopeasti ja niiden käyttöaika riittää koko työpäivän ajaksi. Tietokoneen mahdollisen katoamisen, särkymisen tai varkauden yhteydessä ei aiheudu kriittisten tietojen katoamista tai niiden joutumista vääriin käsiin.

Tutustu tarkemmin


Surfpoint info- ja nettipäättet

Surfpoint -tietokoneet ovat ratkaisu yrityksille, jotka ovat siirtäneet tai ovat siirtämässä palveluitaan internetiin ja haluavat tarjota asiakkaille pääsyä omiin sähköisiin palveluihin tai internetiin.

Surfpoint -tietokoneiden käyttöönotto edellyttää ainoastaan virran kytkemistä. Ei huolta viruksista tai yllättävistä laitteiston kaatumisista. Yksinkertaisesti kone, joka vain toimii eikä muuta tee! Surfpoint -laitteet voidaan myös suunnitella täysin asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Tutustu tarkemmin


WebBox tuotteet

Tuoteryhmään kuuluvat mm. Langattomat GPRS PC-kortti ja USB-modeemit. Tällä hetkellä tuoteryhmässä ei ole kaupallisesti erikseen myytäviä tuotteita. WebBox-perustuotteiden ajurit sekä ohjelmistot löytyvät Tuotetuki- sivuilta.


© 2006 Coxion Oy kaikki oikeudet pidätetään.