Surfpoint info- ja nettipäätteet

WebBook -tuotteista saamamme palautteen ja kokemusten perusteella olemme huomanneet, että markkinoilla on selkeä tarve myös "kiinteille" tietokoneille, jotka on suunniteltu täysin käyttötarkoituslähtöisesti ja jotka yksinkertaisesti vain toimivat.Pelkästään viimeisten vuosien aikana on virusten ja matojen määrä perus PC-koneissa kasvanut lähes räjähdysmäisesti. Tämä on selkeästi lisännyt tarvetta tietokoneille, jotka on jo suunnittelupöydällä tarkemmin mietitty lopulliseen käyttötarkoitukseensa.Kestävän rakenteensa ja teollisen Microsoft Windows embedded -käyttöjärjestelmän ansiosta Surfpoint on käytännössä täysin ylläpito- ja huoltovapaa.

"Surfpointin käyttöönotto edellyttää ainoastaan virran kytkemistä. Ei huolta viruksista tai yllättävistä laitteiston kaatumisista. Yksinkertaisesti kone, joka vain toimii eikä muuta tee! Surfpoint™ tietokoneet voidaan suunnitella sisäisesti ja ulkoisesti myös täysin asiakkaan toivomusten mukaisesti."

Surfpoint tietokoneet ovat ratkaisu esimerkiksi yrityksille, jotka ovat siirtäneet tai ovat siirtämässä palvelujaan internetiin, mutta joilla on myös kiinteitä asiakaspalvelupisteitä. Lisäämällä näihin asiakaspalvelupisteisiin itsepalvelupäätteitä, joissa asiakkaat voivat palveluita käyttää ja harjoitella, voidaan palvelujen sähköistämistä edistää hallitusti ja konkreettisemmin välittömään asiakaspalautteeseen pohjautuen.

Pääsy voidaan rajata esimerkiksi vain yhtiö omiin palveluihin, rajattuihin palveluihin internetissä tai koko internet voi olla asiakkaiden käytettävissä. Selailtavat sivut voivat tarvittaessa olla vain paikallisesti koneissa, jolloin internetyhteyttä ei välttämättä edes tarvita.Surfpoint -tietokoneet on suunniteltu esimerkiksi kuvattuja käyttötilanteita ja ympäristöä ajatellen rakenteesta ja käyttöjärjestelmästä lähtien. Surfpoint on rakennettu teollisuuskomponenteista käyttäen Microsoft Windows embedded -käyttöjärjestelmää. Surfpoint tietokoneet eivät kaatuile, eivätkä virukset niihin tartu. “Ne vain yksinkertaisesti toimivat”.Surfpoint -tietokoneet voidaan yksilöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti, sekä koneen muotoilun, että ohjelmiston puolesta. Lisäksi isoa joukkoa Surfpoint -tietokoneita voidaan hallinnoida ja päivittää internetin yli kuten työpöydän taustakuvat, näytön säästäjät, linkit, aloitussivut yms., esim. markkinointikumppaneiden ja -kampanjoiden mukaisesti.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat halutessanne kokonaisratkaisut leasingrahoituksella, sekä hallinnointi- ja ylläpitosopimuksella ja 3 vuoden takuulla.

"Tavoitteenamme Surfpoint -tuoteryhmän avulla on ratkaista perinteisten Windows-pohjaisten PC-tietokoneiden ylläpito- ja virusongelmat suunnittelemalla tietokoneet siten, ettei nykyisen kaltaista ylläpitoa ja päivityksiä tarvita."

 

Kysy kuinka ratkaisisimme päätelaitetarpeenne!

 

Internetkahvila konsepti

Kautta aikojen ravintolat ja kahvilat ovat tarjonneet asiakkailleen ilmaisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Monissa paikoissa on nykyisin myös maksullisia peli- ja viihdeautomaatteja. Viime vuosina WLAN-verkkoja on rakennettu nopeaan tahtiin ympäri maailmaa hotelleihin, kahviloihin, ravintoloihin, lentokentille jne. Lukuisiin paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä.
Tämä kehitys on mahdollistanut tuhansia ja tuhansia verkkoja, joissa on nopea langaton internetyhteys ja siihen liittyvä palvelu- ja myyntiverkosto.

“Nykyisin WLAN -verkot ja palvelut on pääsääntöisesti suunnattu ihmisille, joilla on oma kannettava tai kämmentietokone ja niissä sopiva WLAN -yhteys jättäen näin suuren joukon potentiaalisia asiakkaita palvelun ulkopuolelle.”

Surfpoint -nettipäätepaketti -liiketoimintamalli lisää tuottoa asiakaspalvelutiloissanne ja tuo yksinkertaisen ratkaisun toteuttaa WLAN -yhteydet asiakkaillenne, maksujärjestelmineen Surfpoint nettipäätteellä täydennettynä. Vaihtoehtoisesti Surfpoint päätteiden lisääminen jo olemassa olevaan WLAN -verkkoon tuo myös lisämyyntiä.

Toki voit tarjota “internetaikaa” vaikka ilmaiseksi (tiettyinä kellonaikoina asiakkaiden houkuttelemiseksi) tai periä käytöstä maksua, mikä on yleisempi käytäntö riippuen siitä miten haluat liiketoimintaasi pyörittää. Halutessasi voit liittää palveluusi myös markkinointikumppaneita tuottojen lisäämiseksi, esimerkiksi kumppanit, jotka haluavat tiedottaa palveluistaan asiakkaillesi kuten pankit, kaupat, elokuvateatterit yms. Surfpoint tuo lisäarvoa asiakkaillesi.

Surpoint -tietokoneissa on vaihtoehtoisesti sisäänrakennettu WLAN- tai kiinteä ETHERNET -yhteys ja ne toimitetaan aina valmiiksi konfiguroituina. Tärkeimmät ominaisuudet ovat olematon ylläpidon tarve sekä yksinkertaisin mahdollinen käyttöönotto. Kytke vain virta koneeseen.

Lisää Surfpoint-nettipäätepaketista www.internetkahvila.fi


© 2006 Coxion Oy kaikki oikeudet pidätetään.